Obavijesti Video Pretražite Navigacija
požar u noći

U Zagrebu izgorio krov i dio popularnog restorana Baltazar, vatrogasci još dežuraju na požarištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru nije bilo ozlijeđenih, a izgorio je velik dio krova i dio restorana. Više detalja znat će se nakon što policija obavi očevid.

Dojavu o požaru restorana Baltazar na zagrebačkom Kaptolu vatrogasci su dobili noćas u 2.49. Na teren je izašlo ukupno 30 vatrogasaca u 10 vozila, ugasili su vatru, a jedno vozilo i ekipa još dežuraju na mjestu požara.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Vatrogasci, ilustracija Nastale gužve Požar na zagrebačkom mostu: Zapalio se automobil, vatrogasci izašli na teren

Kako su nam potvrdili u zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postaji, u požaru nije bilo ozlijeđenih, a izgorio je velik dio krova i dio restorana.

Više detalja znat će se nakon što policija obavi očevid.

Požar je izbio oko 2.50 sati u ulici Nova Ves u Zagrebu. Ugostiteljski objekt je u vlasništvu 68-godišnjaka, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Požar je buknuo iz za sada neutvrđenog razloga, a policija će danas obaviti očevid, rečeno je u Policijskoj upravi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene