Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet obustavljen

Požar u zagrebačkoj Savskoj ulici: Planula napuštena baraka, dvojica vatrogasaca ozlijeđena

U zagrebačkoj Savskoj ulici jutros oko 9:45 buknuo je požar napuštenog objekta. Urušilo se krovište, a dva vatrogasca su primila hitnu medicinsku pomoć zbog opeklina.

Ured za upravljanje Hitnim situacijama javio je kako su tijekom gašenja ozlijeđena dva vatrogasca.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili!

"Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru u razbuktaloj fazi prizemnog objekta na adresi Savska cesta 140 u Zagrebu. Po izlasku vatrogasaca na teren, naknadno je dojavljeno kako se radi o požaru napuštenog objekta površine cca 100 m2 i da se požar proširio na susjedna dva objekta. Budući su građevine derutne, došlo je do propadanja krovišta tako da se na lokaciji nalaze 10 vatrogasnih vozila s 26 vatrogasaca JVP Zagreb i DVD Kustošija. Hitna medicinska pomoć pružena je dvojici vatrogasaca zbog zadobivenih opeklina.

Tramvajski je promet u prekidu, zbog čega linije 4, 5, 14 i 17 voze obilazno.

Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida", piše u priopćenju Ureda.

Zagrebačka policija kazala nam je da su dojavu dobili oko 9:45 te da je gašenje u tijeku.

Zbog svega, promet Savskom cestom je zaustavljen, a isto potvrđuje i ZET.

"Zbog tehničke intervencije na Savskoj cesti, tramvaji linija 4, 5, 14 i 17 prometuju preusmjereno. Tramvaji linija 4 i 17 preusmjereno do Ljubljanice, linija 5 prometuje Držićevom preko Novog Zagreba do Prečkog, a linija 14 skraćeno preko Ulice grada Vukovara do okretišta u Heinzelovoj ulici", stoji u obavijesti na stranicama.

 

Požar napuštenog objekta u Savskoj.

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Sunday, 4 April 2021

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene