Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija osigurava mjesto

Gorjelo u hali za sortiranje mješovitog otpada u Varaždinu, požar ubrzo stavljen pod kontrolu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju poslijepodne buknuo je požar u skladištu za sortiranje mješovitog otpada u Varaždinu. Vatrogasci su ga ubrzo stavili pod kontrolu. U požaru nema ozlijeđenih.

Požar u krugu objekta Univerzal u hali za sortiranje mješovitog otpada u Varaždinu buknuo je oko 15 sati. Ubrzo je lokaliziran i stavljen pod kontrolu, potvrdio je za portal Dnevnik.hr vatrogasni zapovjednik Ivica Labaš.

Na terenu su JVP Varaždin, DVD Gojanec, DVD Biskupec, DVD Donji Kučan i DVD Varaždin, odnosno oko 40 vatrogasaca.

Požar je buknuo u hali te se nije proširio. Koliko su vatrogasci vidjeli, gorjeli su balirani kartoni i papiri.

Budući da je danas neradni dan, u hali nije bilo radnika te nema informacija o ozlijeđenima.

Pročitajte i ovo Požar u Grubišnom Polju (Foto: Elvis Lebinac) GORJELO SKLADIŠTE Nakon velikog požara: Nesnosni smrad proširio se Grubišnim Poljem i okolicom, stanovnici se boje zagađenja

O požaru je obavještena inspekcija zaštite okoliša, ali informacije o tome postoji li opasnost za građane, zbog eventualnog zagađanja zraka, za sada još nisu poznate.

Mjesto događaja osigurava policija. Kada požar bude u potpunosti ugašen, počet će očevid.

Aktualno Medo provalio u kuću, napravio potpuni nered pa zaspao na polici ormara Medo koji je zaspao na polici ormara (Screenshot: Facebook/Missoula County Sheriff\'s Office) Medo koji je zaspao na polici ormara (Screenshot: Facebook/Missoula County Sheriff\'s Office) Medo koji je zaspao na polici ormara (Screenshot: Facebook/Missoula County Sheriff\'s Office) Medo koji je zaspao na polici ormara (Screenshot: Facebook/Missoula County Sheriff\'s Office) +0 Medo koji je zaspao na polici ormara (Foto: Facebook/Missoula County Sheriff\'s Office) Svijet Medo provalio u kuću, napravio potpuni nered pa zaspao na polici ormara 1/3 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene