Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema ozlijeđenih osoba

FOTO/VIDEO Buknuo požar na obiteljskoj kući u Zagrebu: Krenulo iz dimnjaka, na intervenciji bilo 18 vatrogasaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozlijeđenih u požaru nema, a brzo je i stavljen pod kontrolu. Izgorilo je krovište na jednoj obiteljskoj kući - 20 kvadratnih metara te je stavljena folija koja štiti od padalina. Na terenu je bilo 14 vatrogasaca sa četiri vozila.

Zagrebački vatrogasci oko 17 sati su dobili dojavu o požaru na obiteljskoj kući u Oreškovićevoj ulici. Gorjelo je krovište i potkrovna konstrukcija stana.

Vatra je krenula iz dimnjaka te se provukla kroz krovište, a oko 17:30 je požar već bio ugašen. Iz PU zagrebačke potvrdili su za DNEVNIK.hr da nema ozlijeđenih osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna šteta je oko 140.000 kuna Policija otkrila uzrok velikog požara kod Omiša: Vatra nije planula slučajno, kaznena prijava ide 63-godišnjaku

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hitne službe na terenu FOTO Drama kod Rijeke: Vatra progutala automobil, vatrogasci nemoćni

Na intervenciji je bilo 14 vatrogasaca Javne vatrogasne postaje Zagreb s četiri vozila. Na krov je naknadno postavljena krovna folija da se prekrije otvoreni prostor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene