Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Crni stup dima širio se rivom

VIDEO Veliki požar u Medulinu: Vatra zahvatila nekoliko brodica, obitelj skočila u more

Pet je brodica izgorjelo, a jedna je nagorjela u velikom požaru koji je u četvrtak u 14:19 sati izbio u medulinskoj luci, no na sreću nitko nije stradao, potvrdio je Hini zapovjednik pulske javne vatrogasne postrojbe Ivica Rojnić.

Danas oko 14:20 sati u turističkom mjestu Medulin, nedaleko od Pule požar je zahvatio nekoliko plovila. Crni gusti dim širio se marinom, a gori i mol za koji su privezane brodice.

Požar je iz još neutvrđenih razloga buknuo u medulinskoj luci na jednom od glisera koji je potom odvezan i pušten kako plamen ne bi zahvatio ostala plovila. Međutim, požar se ipak proširio, a vatrena stihija zahvatila je mol na koji su bili privezani pretežno gliseri i ostale brodice.

Jedna je brodica potonula, a četvrtina mola je izgorena.

Na mjesto požara upućena su četiri vozila i jedanaest vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Pula, a u gašenju su sudjelovali i pripadnici DVD-a Medulin.

Požar je lokaliziran oko 14:55 sati, no gašenje će potrajat još neko vrijeme.

Navodno je vlasnik broda sa ženom i djetetom bio na gliseru i izlazili su iz luke kada je buknuo požar. Pokušali su aparatom ugasiti vatru, ali neuspješno. Svi su kasnije skočili s broda u more da bi se spasili, ispričala je čitateljica za 24 sata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene