Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izgorio auto

FOTO Stanovnike Gajnica jutros probudile dvije eksplozije: "Spremao sam se za posao. Mislio sam da razvaljuju bankomat"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanare u Argentinskoj ulici u Gajnicama jutros je probudila jaka eksplozija. Oko 6 sati planuo je požar na automobilu na parkingu ispred Kulturnog centra. Zapalio se auto marke Peugeot.

Policija je potvrdila požar u kojem nema ozlijeđenih. Izvijestili su kako se najvjerojatnije radi o kvaru na električnim instalacijama.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Screenshot Gusti dim VIDEO Eksplozija u ruskoj kemijskoj tvornici, ozlijeđeno devetero ljudi

"Najvjerojatnije uslijed kvara na električnim instalacijama u dijelu prednjeg svjetla došlo je do samozapaljenja osobnog automobila marke Peugeot 208 zagrebačkih registarskih oznaka 32-godišnjakinje. Početni dim, a potom i vidljivi plamen, se potom proširio na motor i unutrašnjost vozila. Tijekom požara, uslijed vrućine su popucala stakla i gume. Ujedno, tijekom požara djelomično je nagorio osobni automobil marke VW Golf IV zagrebačkih registarskih oznaka 47-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci te nije bilo ozlijeđenih osoba", priopćila je policija.

Stanare Gajnica probudio je zvuk eksplozije.

"Prvo sam mislio da razvaljuju bankomat ili da je eksplodirala plinska boca. Spremao sam se za posao dok sam čuo jaču eksploziju oko šest sati, pa nakon pet minuta još jednu. Nije mi odmah bilo jasno što se događa, no onda su se čule sirene. Auto je gorio na parkingu, cijeli prednji kraj je nestao, baš je jako gorio", rekao je čitatelj 24sata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene