Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otprije poznati

Kamo su krenuli? Vozili se u Poreču bez dokumenata i s kalašnjikovom u Puntu, zaustavila ih policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 37-godišnjakom. Njih su tijekom rutinske kontrole policajci zatekli u automobilu u kojemu su pronašli automatsku pušku kalašnjikov. Pretragom domova pronađena je i droga.

U ponedjeljak oko 17:45 policajci su prilikom kontrole prometa u Ulici Molindrio u Poreču zaustavili automobil Fiat Punto, pulske registarske oznake, u kojem su se nalazila dvojica muškaraca.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje u Puli ŠIRI SE video Jeziv slučaj nasilja, mladići u centru Pule napali vršnjaka: "Utvrđuje se identitet osoba sa snimke" Indijska konoplja Ide kaznena prijava Policija uhvatila ''poduzetnog ratara'': Uzgajao konoplju u šatoru i ormaru

Prilikom kontrole muškaraca policija je utvrdila da 42-godišnjak nema nikakvu ispravu kojom bi dokazao svoj identitet. Pri pregledu automobila policajci su iza sjedala vidjeli torbu u kojoj se nalazila automatska puška kalašnjikov sa spremnikom i streljivom.

Policajci su ih uhitili i obavili i pretrage njihovih domova. Prilikom pretrage doma 42-godišnjaka pronašli su i 590 grama marihuane.

Obojica muškaraca otprije su poznata policiji po zlouporabi droga i imovinskim deliktima.

37-godišnjak je iz Vrsara. Pušten je nakon ispitivanja na Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu. 42-godišnjak je iz okolice Poreča. Tijekom dana ispitat će ga sudac istrage.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene