Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKO SU OZLIJEĐENI

Tinejdžeri hodali po krovu škole u Poreču pa upali u ventilacijski otvor dubok 12 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica mladića protupožarnim stepenicama popeli su se na krov škole, no tada su dvojica upala u ventilacijski otvor. Izvukli su ih vatrogasci i hitno su prebačeni u pulsku bolnicu, gdje su im utvrđene teške ozljede.

Iz Policijske uprave istarske izvijestili su da je policija u petak oko 22 sata zaprimila dojavu da su dvojica mladića pala s krova osnovne škole u Rovinjskoj ulici u Poreču.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

"Obavljenim očevidom utvrđeno je da su se četvorica mladića oko 21:45 sati popeli na krov škole putem protupožarnih stepenica te su hodali po krovu, pri čemu su maloljetnik i 18-godišnjak upali u ventilacijski otvor (dubine od oko 12 metara).

Na mjestu događaja intervenirali su porečki vatrogasci koji su pružili pomoć i izvukli unesrećene. Ozlijeđenom maloljetniku i 18-godišnjaku pružena je pomoć u OB Pula, gdje su zbog teških ozljeda zadržani na liječenju", izvijestili su iz PU istarske.

Prema pisanju lokalnih medija, zadobili su višestruke prijelome ali nisu nisu u životnoj opasnosti. Policija je utvrdila da nitko od mladića nije bio pod utjecajem alkohola, javlja Glas Istre i ističe da je sreća što su ostala dvojica uspjela nazvati za pomoć. (Hina,D.B.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene