Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u uvali

Hitno operirani u KBC-u Split: U eksploziji na gumenjaku teško ozlijeđeni otac i sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji na gumenom gliseru u uvali Mirine, u Grebaštici, teško su ozlijeđeni 50-godišnji otac i njegov 18-godišnji sin.

Zadobili su teške ozljede prilikom požara nakon čega su prebačeni u KBC Split gdje su hitno operirani.

Pročitajte i ovo Cvijeće i svijeće na mjestu pogibije iz putnika iz autobusa Ozlijeđeni Hrvat je bolje U Plitvičkim Jezerima zastave na pola koplja: Uzrok tragedije se istražuje, jedna mogućnost je definitivno isključena Urušavanje krova Sedmero mrtvih VIDEO Užas u Meksiku: Urušio se krov crkve tijekom mise, traga se za preživjelima

Trenutačno su smješteni na Jedinici intenzivnog liječenja. Šibenska policija potvrdila je kako je do požara došlo, jer je iz spremnika curilo gorivo, dok je otac spajao solarni uređaj za punjenje baterija pri čemu je došlo do eksplozije i požara.

Prema izjavi 50-godišnjeg vlasnika, do požara je došlo, jer je tom prilikom iz rezervoara curilo gorivo, dok je 50-godišnjak spajao solarni uređaj za punjenje baterija pri čemu je došlo do manje eksplozije i požara. Požar je ugasio vlasnik glisera uz pomoć građanina.

Očevidom nisu utvrđeni tragovi požara, a utvrđeno da je došlo do taljenja solarnog kontrolora za punjenje baterije, izvijestila je šibenska policija.

O ovom događaju bit će podnijeto izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene