Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tijekom noći

Policija uhitila mladića (20) koji je u Splitu razbio stakla na čak sedam automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Kako je javila splitska policija, počinitelj je uhićen, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Splitska policija dobila je dojavu oko 4 ujutro da je nepoznata muška osoba oštetila automobile na parkiralištu. Odmah su izašli na teren i nakon 15-20 minuta u Velebitskoj ulici zatekli pijanog mladića (20) na biciklu koji je odgovarao opisu. Priveli su ga u posebnu prostoriju na triježnjenje, nakon čega će početi kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Ilustracija PODIGNUTA OPTUŽNICA Bivši šef poliklinike kolegama izgrebao aute i pošarao ih sprejem: Priznao i zašto je to radio

Na automobilima su oštećena vjetrobranska stakla te jedan retrovizor, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene