Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tijekom noći

Policija uhitila mladića (20) koji je u Splitu razbio stakla na čak sedam automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Kako je javila splitska policija, počinitelj je uhićen, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Splitska policija dobila je dojavu oko 4 ujutro da je nepoznata muška osoba oštetila automobile na parkiralištu. Odmah su izašli na teren i nakon 15-20 minuta u Velebitskoj ulici zatekli pijanog mladića (20) na biciklu koji je odgovarao opisu. Priveli su ga u posebnu prostoriju na triježnjenje, nakon čega će početi kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Gradsko parkiralište Neradni dan Doznali smo hoće li se na dan izbora naplaćivati parking, onima koji auto ostave gdje ne smiju ne piše se dobro Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Na automobilima su oštećena vjetrobranska stakla te jedan retrovizor, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene