Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen

Policija traži Ivana Jurića: Osumnjičen je za ubojstvo u Slavonskom Brodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Brodsko-posavske županije traži Ivana Jurića iz Slavonskog Broda zbog sumnje da je počinio ubojstvo.

Ivan Jurić (29) osumnjičen je za ubojstvo počinjeno u Slavonskom Brodu u Posavskoj ulici ispred kućnog broja 2., u utorak u 22:25 sata.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Policija moli građane da o svim saznanjima o kretanju i boravku navedene osobe obavijeste Policijsku upravu brodsko-posavsku na broj 192 ili 035/211-192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju.

''U utorak, 22. kolovoza 2017. godine oko 22:25 sati u Slavonskom Brodu u Posavskoj ulici ispred kbr. 2.,dogodilo se kazneno djelo ubojstva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem u vezu s počinjenjem kaznenog djela dovodi se Ivan Jurić, rođen 14. studenog 1987. godine iz Slavonskog Broda'', priopćila je policija.

Podsjetimo, od posljedica ranjavanja u srijedu prijepodne preminuo je 31-godišnjak, na kojega je u utorak navečer pucao njegov vršnjak u blizini ugostiteljskog objekta "Hajduk" u Slavonskom Brodu.

Na njega je ispaljeno više hitaca u incidentu koji se oko 22:30 sati dogodio u sjeverozapadnom dijelu grada, no motiv sukoba policiji još nije poznat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene