Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I ONA OZLIJEĐENA

Policija potvrdila: Muškarca u Vrapču nožem je ubila 41-godišnjakinja nakon svađe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetjednogodišnjakinja je u četvrtak tijekom prijepodneva u stanu u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom naselju Vrapče nožem ubila 52-godišnjeg muškarca s kojim je najvjerojatnije bila u vezi, a ubojstvu je prethodio verbalni te potom i tjelesni sukob.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj Hini je rečeno da je tijekom prijepodneva 41-godišnjakinja oštrim predmetom usmrtila 52-godišnjaka, nakon verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba. Nakon počinjenog ubojstva žena se obratila susjedima.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Policija je dojavu o ubojstvu zaprimila oko podneva. Tijelo muškarca je nakon očevida prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalatu.

Četrdesetjednogodišnjakinja je prevezena u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice gdje joj je pružena liječnička pomoć.

U policiji kažu da još nemaju decidiranu potvrdu kakve je ozljede žena zaprimila u tjelesnom sukobu koji je prethodio ubojstvu muškarca, ali najvjerojatnije je riječ o lakim ozljedama.

U policiji kažu da su 41-godišnjakinja i 52-godišnjak najvjerojatnije bili u vezi. Oboje su iz Zagreba. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene