Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na Slunjskim brdima

Policija objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj se kamion prevrnuo na auto i usmrtio vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškom sudaru tegljača i automobila u Cerovcu Vukmaničkom kod Karlovca u nedjelju navečer poginuo je vozač automobila nakon što je vozač kamiona izgubio kontrolu nad svojim vozilom, izvijestila je PU karlovačka nakon dovršenog očevida.

PU karlovačka objavila je detalje teškog sudara kamiona s prikolicom i automobila koji se u nedjelju navečer dogodio na državnoj cesti D1 u Cerovcu Vukmaničkom i u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije su ozlijeđene.

Kamionom s prikolicom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnji vozač koji je iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem te udario u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Teška nesreća na Slunjskim brdima (Foto: Radio Mrežnica) - 2 Teška prometna nesreća Tragedija na Slunjskim brdima: Tegljač pao na automobil, jedna osoba poginula, dvoje ozlijeđenih

Pročitajte i ovo Na je pješačkom prijelazu 80-godišnji Nijemac udario trudnicu (Foto: Dnevnik Nove TV) BMW-om naletio na trudnicu Vozač htio pobjeći? "Vidjela sam kako ide prema nama punim gasom, uzela sam dijete i potrčala"

Nakon sudara kamion s prikolicom se prevrnuo i zajedno s osobnim automobilom sletio izvan kolnika, gdje je prikolica kamiona s dijelom tereta pala na osobni automobil. Tom prilikom smrtno je stradao 26-godišnji vozač, a 36-godišnji putnik iz osobnog automobila i 57-godišnji vozač kamiona teško su ozlijeđeni.

Tegljač je prevozio tetrapake mlijeka, koji su se rasuli uz cestu. Nesretnog vozača automobila izvlačili su vatrogasci, no unatoč brzoj intervenciji nije mu bilo spasa.

Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti zbog kojih je došlo do te teške prometne nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene