Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE IMAO VOZAČKU DOZVOLU

U nesreći na Murteru poginuo maloljetnik na motociklu: Pretjecao vozila u zavoju pa se frontalno sudario s autom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak je na Murteru poginuo maloljetnik nakon što se frontalno sudario s automobilom. Naime, u zavoju je pretjecao dva automobila, a nije se uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Na Murteru se u četvrtak u popodnevnim satima dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. PU šibensko-kninska objavila je detalje u kojima se navodi da je do prometne nesreće došlo kada je maloljetni vozač bez vozačke dozvole upravljajući neregistriranim i neosiguranim motociklom počeo pretjecati automobile.

Pročitajte i ovo Paraglajder, Ilustracija Strašno Tragična smrt djevojke, željela je pobijediti strah od letenja: Skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Također, nije imao uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu. Naime, U zavoju je preko pune crte pretekao jedan automobil, a zatim prije nego se uvjerio da je sigurno pretjecati, započeo je i isto s drugim automobilom.

Sudario se s automobilom Honda kojim je upravljala 43-godišnjakinja, a dolazio je iz suprotnog smjera.

"Od siline udara i zadobivenih ozljeda vozač motocikla je preminuo na mjestu događaja", izvijestili su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene