Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

NA AUTOCESTI A3

Stravična nesreća: Otkriveno što je dovelo do tragedije u kojoj je jedna osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju navečer policija je objavila detalje nesreće koja se oko 12:15 sati, dogodila na autocesti A3 kod Novske. U nesreći je poginula jedna osoba, a nekoliko ih je ozlijeđeno.

Do nesreće je došlo, kako se čini, zbog nepažnje vozača kamiona, 45-godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije. Na cesti na kojoj je bio gust promet nije držao potrebni razmak pa je udario u autobus ispred sebe.

Autobus se kretao u koloni vozila zbog gustog prometa koji je nastao radi prometne nesreće koja se prethodno dogodila na autocesti. U njega je potom udario kamion koji se kretao iza njega.

Nakon udarca, kamion se odbio u desno na zelenu površinu. Probio je zaštitnu ogradu i zaustavio se u odvodnom kanalu. Autobus se zaustavio na desnoj prometnoj traci, izvijetsila je policija. Na mjestu događaja smrtno je stradao 45-godišnji vozač kamiona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija kod Čakovca: U teškoj prometnoj nesreći na licu mjesta poginuo vozač kombija

Osmero putnika iz autobusa (šest državljana BiH te po jedan državljanin Hrvatske i Srbije) zbog zadobivenih ozljeda prevezeni su u novogradišku bolnicu, gdje su jednoj državljanki BiH konstatirane teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dok su svi drugi lakše ozlijeđeni.

Za vrijeme očevida, kojeg je uz policijske službenike obavljala zamjenica općinske državne odvjetnice u Sisku, promet se odvijao otežano lijevom prometnom trakom, sve do 18:20 sati kada je normaliziran.

Po nalogu zamjenice općinske državne odvjetnice privremeno su radi vještačenja oduzeta vozila koja su sudjelovala u nesreći. Tijelo nesretnog vozača kamiona radi obdukcije je prevezeno u sisačku Opću bolnicu.

Policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

Aktualno Vojska na hrvatskim cestama: Premješta se Multinacionalna bojna, očekuju se gužve na prometnicama Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 2 Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 2 Foto: MORH/Vinko Jovanovac Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 4 Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 4 Foto: MORH/Vinko Jovanovac Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 3 Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 3 Foto: MORH/Vinko Jovanovac Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 5 Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 5 Foto: MORH/Vinko Jovanovac Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 1 Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 1 Foto: MORH/Vinko Jovanovac +0 Multinacionalna bojna krenula iz Hrvatske prema Mađarskoj (Foto: MORH/Vinko Jovanovac) - 6 Hrvatska Vojska na hrvatskim cestama: Premješta se Multinacionalna bojna, očekuju se gužve na prometnicama 1/6 >>
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene