Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrđuju se sve okolnosti

Objavljeni detalji stravične nesreće kod Senja, poginule su tri osobe iz istog automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
68-godišnji vozač izravno je udario u vozilo talijanskih registracija nakon što je prešao u suprotni trak krećući se u smjeru Senja. Uz vozača, na mjestu nesreće, poginule su dvije putnice iz vozila, starosti 70 i 93-godine.

Primorsko-goranska policija objavila je detalje nesreće kod Senja u kojoj je jutros smrtno stradalo troje hrvatskih državljana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

"Nesreća se dogodila oko 8 sati kada je 68-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel, riječkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Senja prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je pritom udario izravno u osobno vozilo marke VW Polo, talijanskih nacionalnih oznaka što se kretalo iz suprotnog smjera.

Na mjestu nesreće, uz spomenutog 68-godišnjeg vozača, poginule su i dvije putnice iz vozila, starosti 70 i 93-godine", priopćila je policija te dodala kako je troje talijanskih državljana zadobilo teške ozljede te su prevezeni u KBC Rijeka.

Točan uzrok nesreće i okolnosti koje su do nje dovele utvrdit će se nakon što budu provedene sve potrebne mjere i radnje.

Promet se tom dionicom ceste do 12 sati odvijao naizmjence zbog očevida kojim je rukovodila zamjenica ODO Rijeka.

"I ovom prilikom pozivamo na veći oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa sve sudionike u prometu, osobito vozače, kako bi se smanjile mogućnosti izazivanja prometnih nesreća s najtežim posljedicama", apeliraju iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene