Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Zagrebu

Policija objavila detalje: Otkriven uzrok zbog kojeg je poginuo policajac na motoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU zagrebačka objavila je razlog zbog kojeg je došlo do strašne prometne nesreće na čvoru Jankomir u kojoj je poginuo policajac na motoru.

U utorak oko 19:10, 32-godišnji policijski službenik Ravnateljstva policije upravljao je policijskim motociklom marke BMW i kretao se spojnim kolnikom autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom, prometnim krakom Zagreb-zapad u smjeru sjeverozapada.

"Ulaskom u desni zavoj na čvoru Jankomir zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja izgubio je nadzor nad motociklom. Naletio je na metalnu zaštitnu ogradu s istočne strane kolnika, od koje se odbio.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Pritom je vozač pao i udario u metalni stup nosača zaštitne ograde. Motocikl se nastavio nekontrolirano kretati dok se nije zaustavio nakon što je udario u ogradu sa suprotne, odnosno zapadne strane kolnika", priopćeno je iz policije.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, policijski službenik. Očevid prometne nesreće obavila je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva.

U vremenu od 19:15 do 22:40 promet na spojnom kolniku autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom bio je obustavljen, a nakon toga se postupno normalizirao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene