Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napadači privedeni

Objavljeni detalji okršaja u Sesvetama: Muškarac teško ozlijeđen, prvo su ga pokušali pregaziti, a onda zapucali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija objavila je detalje o pucnjavi u Sesvetama koja se dogodila u subotu popodne, a u kojoj je teško ozlijeđen muškarac (34).

Četvorica napadača na 34-godišnjaka su prvo naletjeli s dva automobila na parkiralištu trgovačkog centra u Sesvetama u Ulici Ljudevita Posavskog oko 16.45 sati. Na taj način doveli su u opasnost njegov život da bi potom jedan on njih ispalio hitac iz vatrenog oružja u smjeru oštećenoga, javila je policija.

Pročitajte i ovo Sudar u Sesvetama Policija na terenu U Sesvetama se sudarila dva automobila: Fotografije prikazuju silinu udara Slika nije dostupna Obračun u Sesvetama Pretukli ga, pa ih pregazio autom

Nakon toga počinitelji su se udaljili s mjesta događaja, a liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu je pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Intenzivnom policijskom potragom pronađena su četvorica muškaraca koji su, s obzirom da se dovode u vezu s ovim djelima, dovedeni u prostorije policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene