Obavijesti Video Pretražite Navigacija
troje ozlijeđenih

Policija otkrila detalje nesreće na A1 u kojoj je poginuo 11-godišnjak: Uhićen vozač kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći koja se dogodila na autocesti A1 u smjeru Zagreba poginulo je dijete, dok su jedan vozač, 40-godišnjakinja i trogodišnje dijete ozlijeđeni.

Na autocesti A1 u smjeru Zagreba u visini mjesta Brnje u ponedjeljak, 6. rujna, dogodila se prometna nesreća u 15:28.

Naime, 47-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je teretnim vozilom registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine i iz za sada neutvrđenog razloga prednjim dijelom teretnog vozila udario u stražnji dio osobnog automobila poljskih nacionalnih oznaka kojim je ispred teretnog vozila upravljao 38-godišnji poljski državljanin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suputnica lakše ozlijeđena Završen očevid današnje prometne nesreće na A1: Poznato kako je poginuo 62-godišnjak

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SMRT NA AUTOCESTI Zbog teške prometne nesreće obustavljen promet između Svetog Roka i Maslenice: Muškarac poginuo, stradala još jedna putnica

Na mjestu je poginulo dijete (11), vozač osobnog automobila je teško ozlijeđen, dok su 40-godišnjakinja i trogodišnje dijete lakše ozlijeđeni.

Vozač kamiona je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Kako je Hini rekla županijska državna odvjetnica Vera Magdić Bižanović za utvrđivanje uzroka ove teške nesreće, nakon jučer provedenog očevida, provest će se i obdukcija poginulog djeteta, a slijede izvidi.

“Slijede izvidi i daljnje kriminalističko istraživanje, što uključuje i više vještačenja”, rekla je Magdić Bižanović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene