Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još se ne zna materijalna šteta

Policija nakon očevida: Požar u Palmotićevoj je izbio zbog punjača u spavaćoj sobi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je nakon obavljenog očevida ustanovila da je punjač prouzrokovao požar u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

Punjač je prouzrokovao požar koji je uništio stan od 80 četvornih metara u Palmotićevoj ulici, objavili su u ponedjeljak iz PU zagrebačke.

"Požar je izbio u spavaćoj sobi stana, a najvjerojatnije uslijed pregrijavanja i taljenja plastičnih dijelova punjača za mobitel priključenog u zidnu priključnicu, nakon čega je došlo do prijenosa topline na gorive dijelove namještaja", priopćili su iz zagrebačke policije. Visina materijalne štete za sada je neutvrđena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna heroj ulice "Nemojte gledati - pomozite!" Upoznajte hrabrog susjeda koji je pomogao gasiti požar u Zagrebu prije dolaska vatrogasaca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU FOTO Buktinja usred bijela dana: U centru Zagreba planuo skupocjeni automobil

Podjetimo, vatrogasci su uz pomoć auto-ljestvi spustili sedam osoba s drugog kata zgrade. Ozlijeđenih nije bilo, stubištem brzo širio gust dim, a vatra je prijetila i susjednom stanu na drugom katu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene