Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im!

Prepoznajete li muškarca s fotografija? Policija ga povezuje uz gnjusan napad na maloljetnicu u tramvaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži muškarca s fotografija, povezuju ga uz napad na maloljetnicu u zagrebačkom tramvaju. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

U petak, 10. rujna ove godine oko 7:30 sati u tramvaju broj 11, koji prometuje na relaciji između Draškovićeve i Vlaške ulice u smjeru istoka, nepoznati je muškarac počinio kazneno djelo "Spolna zlouporaba djeteta mlađeg od petnaest godina" na štetu maloljetnice.

"Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu", priopćeno je iz zagrebačke policije.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Nepoznati je muškarac starosti oko 25-30 godina, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, imao je izražen trbuh, bio je kratko ošišane crne kose, crne brade starosti nekoliko dana, odjeven u plave traperice, tamnu jaknu s kapuljačom, dok je na nogama imao niske smeđe tenisice s bijelim đonom.

Policija poziva građane koji imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija da ih o tome obavijeste i to u V. policijsku postaju Zagreb, na broj 01/4570-120 ili najbližu policijsku postaju, odnosno pozivom na broj 192.

Također, informacije o muškarcu s fotografija građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese v.pp.zagreb@mup.hr. Sve informacije mogu se dostaviti anonimno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene