Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubojstvo u "šestici"

Ubojici iz tramvaja još nema traga, policija objavila što je dosad utvrđeno: Beživotno tijelo najprije uočila putnica...

Zagrebačka policija još uvijek traga za ubojicom koji je oštrim predmetom u subotu ujutro usmrtio 52-godišnjaka u tramvaju broj šest.

Prema posljednjim informacijama iz policije, identitet ubojice iz tramvaja broj 6 još uvijek nije poznat.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Duško Tanasković na suđenju za ubojstvo Gorana Vlaovića - 5 Hladnokrvna likvidacija Ubojici sa Zrća 19 godina zatvora: Odbio doći u sudnicu na izricanje presude

Ubojstvo se dogodilo u subotu u jutarnjim satima, a beživotno tijelo u priključnim kolima tramvaja prva je uočila putnica oko 8:55 u Novom Zagrebu, na Sarajevskoj cesti. Obavijestila je ostale putnike, a oni su potom i vozača, da se u kolima nalazi muškarac u besvjesnom stanju. 

 

Vozač je zaustavio tramvaj te su putnici pokušali pomoći muškarcu, no onda su shvatili da je ozlijeđen i pozvali su hitnu medicinsku pomoć i policiju. 

Hitna je po dolasku konstatirala smrt muškarca, a potom je uslijedio očevid koji je vodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid. Utvrđeno je da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac uboden najvjerojatnije nožem u vrat. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene