Obavijesti Video Pretražite Navigacija
burna noć na zagrebačkom području

Napila se pa u centru Zagreba pokušala ubiti muškarca. U Zaprešiću priveli 30-godišnjaka koji je nasrnuo na ženu: "Bio je sav krvav..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
30-godišnjak je u Zaprešiću pokušao ubiti 36-godišnjakinju. U tijeku je kriminalistička istraga.

Jučer, 12. travnja, oko 23.45 na području Zaprešića, u stanu, 30-godišnjak je nasrnuo na 36-godišnjakinju, priopćila je PU zagrebačka.

Ozlijeđenoj 36-godišnjakinji liječnička pomoć je pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, pri čemu je utvrđeno da je teško ozlijeđena, dok je kriminalistička istraga u tijeku, navela je policija. 

"Bila su dva kombija i jedan policijski auto. Zatim je Hitna pomoć uletjela u stan, a par minuta nakon dva policajca izvode čovjeka duže kose u donjem rublju bez čarapa i u bijeloj potkošulji, muškarac se otima te na sebi ima veliku količinu krvi", izjavio je svjedok događaja za 24 sata.

Osumnjičeni za ubojstvo imao je krvi po potkošulji i po nogama, navodi svjedok. 

Pokušaj ubojstva u Zagrebu

Još jedan pokušaj ubojstva dogodio se oko 00.30 u Zagrebu, na području centra. Nakon što su 36-godišnjak i 41-godišnjakinja konzumirali alkoholna pića, verbalni sukob prerastao je u fizički, nakon čega je 41-godišnjakinja oštrim predmetom ozlijedila 36-godišnjaka.

Zagrebačka policija javlja kako je ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena na mjestu događaja, na kojem je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

41-godišnjakinji je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Merkur, gdje je utvrđeno da je također lakše ozlijeđena. Kriminalistička istraga je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene