Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠEN OČEVID

Policija objavila detalje užasa kod Vodica: Automobilom se zabio u suhozid, prevrnuo se i završio na krovu, vozilo je u potpunosti izgorjelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros kod Vodica dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 3,20 sati dogodila na lokalnoj cesti prema Jadriji, poginuo je 47-godišnji muškarac, a policija je objavila detalje nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oprezno za volanom Crne brojke pokazuju zabrinjavajuće stanje na cestama: Ove godine poginulo 10 posto više ljudi nego lani, svaki četvrti stradali je motociklist

Do prometne nesreće je došlo kad se 47-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Fiat šibenskih registarskih oznaka, krećući se lokalnom cestom u smjeru Jadrije i dolaskom do raskrižja s mjestom Bogdanovići, na ravnom dijelu ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega u zanošenju automobilom prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera.

Nakon toga osobnim automobilom izlijeće van kolnika, udara u kameni suhozid, od kojeg se odbija, a automobil se višestruko prevrće i zaustavlja van kolnika okrenut na krov.

Policijaci su po dolasku na mjesto događaja izvukli vozača iz vozila s obzirom na to da je automobil počeo gorjeti, a dolaskom Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt vozača. Automobil je u potpunosti izgorio.

O navedenoj prometnoj nesreći bit će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene