Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frontalni sudar

Stravičan sudar na Istarskom ipsilonu: Jedan mrtav, četvero ozlijeđenih među njima i djeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a četvero ih je ozlijeđeno, među kojima i dvoje malodobne djece, u teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak ujutro oko 1:30 sati dogodila na dionici Istarskog ipsilona, na vijaduktu Rogovići, izvijestila je istarska policija.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila kada je 55-godišnjak iz Zagreba, upravljajući osobnim automobilom "Škoda Superb", zagrebačkih registracija, u smjeru Kanfanara, iz još neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i frontalno se sudario s vozilom "Fiat Stilo" srbijanskih nacionalnih oznaka u smjeru tunela Učka, a za čijim se upravljačem nalazio 32-godišnji državljanin Srbije.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

U silovitom udaru vozač Stila ispao je iz automobila i preminuo na mjestu događaja. A za izvlačenje suvozačice i dvoje male djece na zadnjem sjedištu vatrogasci su morali u potpunosti odrezali krov vozila. Vozač Škode je u vozilu bio sam, a zašto je prešao na suprotni kolnički trak, nije poznato, piše Glas Istre koji nam je ustupio fotografije nesreće.

Zbog očevida ove nesreće vijadukt Rogovići bio je zatvoren za sav promet od 1,30 do 6,10 sati, a promet je s 'ipsilona' preusmjeren na naplatne kućice s obje strane vijadukta.

Bila je to deseta prometna nesreća u Istri ove godine, s isto toliko poginulih osoba, dok je prošle godine u istom razdoblju zabilježeno osam prometnih nesreća s jedanaest poginulih osoba. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene