Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena krim istraga

Pao diler u Zaprešiću: U kući napravio dva laboratorija za uzgoj marihuane, uz to još i krao struju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretragom kuće 24-godišnjeg dilera u Zaprešiću pronađene su stabljike, marihuana, oprema za umjetni uzgoj i ostalo.

Zagrebački policajci dovršili su krim istragu nad 24-godišnjakom koji je u kući na području Zaprešića u dva improvizirana laboratorija uzgajao marihuanu. Pritom se neovlašteno spojio na mrežu električne energije.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 2 Dovršena istraga VIDEO Pali ratari: U blizini Paukovca raskrčili površinu pa posadili 52 stabljike marihuane

Uporabom posebnih svjetiljki, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka, stvorio je uvjete za umjetni uzgoj bilja. Sadio je i uzgajao marihuanu koju je sušio, usitnjavao i prepakiravao kako bi je preprodao.

Obavljena je pretraga kuće u kojoj su pronađena dva improvizirana laboratorija s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka, 68 stabljika marihuane, pet plastičnih vrećica u kojima se nalazi marihuana pojedinačnih težina 16,6 grama, 29,8 grama, 28,5 grama, 27,6 grama i 58,5 grama, jedna digitalna vaga, tester za mjerenje PH vrijednosti, plastični omot u kojem se nalazilo oko 27,7 grama bijele krute materije, jedna kutija od cigareta ispunjena s 6,7 grama marihuane i ostalo.

24-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene