Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoreni su

Pali dileri: Kod dvojice Zagrepčana policija zaplijenila razne vrste droga, punila, vage i novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvjestila je o dvojici dilera koji su u stanovima na području Novog Zagreba prepakiravali drogu namijenjenu daljnjoj prodaji. Obojica su u pritvoru.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 30-godišnjakom za koje se sumnja da su nabavljali i prepakiravali drogu namijenjenu daljnoj prodaji.

Pročitajte i ovo U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 2 Dovršena istraga VIDEO Pali ratari: U blizini Paukovca raskrčili površinu pa posadili 52 stabljike marihuane U kući na području Maksimira skrivao konoplju i psilocibinske gljive - 3 Dovršena istraga Pao diler u zagrebačkom Maksimiru: Nabavljao marihuanu i gljive pa ih preprodavao

Policija sumnja da je 30-godišnjak nabavljao veće količine marihuane, kokaina i ecstasyja koje je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba. Nakon toga je drogu preprodavao na ilegalnom tržištu. Policajci su od njega tijekom kriminalističkog istraživanja u službenim prostorijama oduzeli 1,2 grama kokaina.

Pretragom stana kojim se koristio 30-godišnjak pronađena su 2341 grama marihuane pakirane u četiri plastična paketa, 137,9 grama kokaina pakirano u tri plastične vrećice, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase, 294 komada tableta ecstatyja te novac za koji se sumnja da potječe od kupoprodaje droge.

Pronađena marihuana i amfetamin

Završeno je i kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom za kojega policija sumnja da je nabavljao veće količine amfetamina i marihuane. Drogu je vagao, miješao s punilima i prepakiravao u stanu u Novom Zagrebu, a potom preprodavao na ilegalnom tržištu.

Pretragom stana kojim se 26-godišnjak koristio pronađeno je 283 grama amfetamina pakirano u dvije plastične kutijice, 232 grama marihuana pakirane u plastičnu kutijicu i plastičnu vrećicu, 61 gram praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava (punila) te digitalna vaga za precizno mjerenje mase. Oduzet mu je i novac za koji se sumnja da potječe preprodajom droge.

Obojica su privedeni uz kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene