Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Otkriven laboratorij za uzgoj marihuane u Velikoj Gorici: Kod dilera pronađeni amfetamini, heroin i hašiš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u kući u Velikoj Gorici otkrila je improvozirani laboratorij. Droga je zaplijenjena, a 42-godišnji diler priveden.

Utvrđeno je da je 42-godišnjak nabavljao veće količine amfetamina, heroina i hašiša. Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Velike Gorice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Pronađena droga u Zagrebu - 2 Prevozio marihuanu i hašiš Pao diler u Zagrebu: Prometna policija zaustavila ga zbog redovne kontrole, a onda su pretražili auto...

Osim toga, u improviziranom laboratoriju je uzgajao marihuanu. Drogu je preprodavao. Policija je obavila pretragu njegove kuće i pronašla improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka.

U laboratoriju je zasađeno 113 komada stabljika marihuane. Pronađen je i 1,5 gram marihuane, 20 grama hašiša, 3,2 grama heroina, 100,9 grama amfetamina, digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge i novac za koji se sumnja da potječe od kupoprodaje droge.

42-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene