Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSTALI SU BEZ SVEGA

Obitelj sa šestero djece iz požara jedva izvukla živu glavu: ''Uspjela sam spasiti zdravstvene iskaznice i neke knjige za školu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Klokočevcima je u obiteljskoj kući došlo do požara u kojemu je potpuno izgorio krov kuće u kojoj živi osmeročlana obitelj.

U nedjelju oko 2:50 sati u Klokočevcima je došlo do požara u obiteljskoj kući u kojoj inače živi obitelj sa šestero djece.

Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šaptinovci.

Zapovjednik DVD-a Zvonko Abičić kazao je za DNEVNIK.hr da su dojavu zaprimili u 03:01, a devet minuta kasnije vatrogasci su već gasili vatru na kući. ''Lokalizirali smo požar oko 4:20, ali dečki su ostali do 7:45 kako bi čuvali požarište. Obitelj je sama izašla iz kuće, majka je sa šestero djece otišla kod susjeda na sigurno. Već su bili izvan kuće kada smo došli'', kazao je Abičić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna slijedi očevid U požaru kuće kod Dugog Sela poginuo muškarac
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRAGEDIJA U BRČKOM Sedma žrtva stravičnog subotnjeg požara u Brčkom: Preminuo petogodišnji dječak

Šokirana majka ispričala je kako je probudila supruga kada je čula pucketanje, piše portal TV Našice. ''Uspjela sam spasiti osobne i zdravstvene, i neke knjige za školu. Ostali smo bez svega, namještaja, odjeće i ostalog'', rekla je.

Na mjesto događaja stigla je i policija koja će utvrditi kako je došlo do požara.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene