Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTVRDILA POLICIJA

Objavljeni detalji stravičnog pronalaska na Papuku: Smrznuli se 26-godišnjak i 38-godišnjak iz Požeško-slavonske županije

U ponedjeljak ujutro između Slatinskog Drenovca i Velike pronađena su smrznuta tijela dvojice mlađih muškaraca.

Policija je objavila detalje tragedije između Slatinskog Drenovca i Velike, gdje su u ponedjeljak pronađena dva smrznuta tijela. Djelatnici zimske službe tijekom čišćenja snijega oko 9:45 pronašli su jedno tijelo u šumskom predjelu između dva naselja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Drugo tijelo, samo nekoliko kilometara dalje od prvog, oko 15 sati pronašao je 41-godišnjak prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva.

Kako doznajemo, ne radi se o bivšim ili sadašnjim zaposlenicima Parka prirode Papuk.

"Živjeli su u naselju u sklopu Velike. Nismo ih viđali u parku nisi poznavali. Naši djelatnici su sudjelovali u potrazi, članovi su HGSS-a", kazao je za DNEVNIK.hr ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac.

Tijela prevezena na Patologiju

Oba su tijela po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru prevezena na Odjel Patologije u Opću bolnicu Virovitica.

PU virovitičko-podravska objavila je da su stradala dvojica muškaraca, 26-godišnjak i 38-godišnjak s područja Požeško-slavonske županije. Prepoznala ih je obitelj. 

"U 12 sati u OB Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja Požeško-slavonske županije", navodi se u priopćenju policije. 

Obdukcije jednog tijela biti će provedena danas oko 13 sati, a drugog tijela sutra, 27. siječnja u 9 sati, priopćila je policija. 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene