Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na mjestu preminuo

Objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo 32-godišnjak: Pretjecao automobil pa zapeo kotačem za rubnjak i sletio s ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila kako je došlo do prometne nesreće u kojoj je u subotu kod Žminja poginuo 32-godišnjak.

 U prometnoj nesreći na cesti Žminj-Barban u subotu je smrtno stradao 32-godišnjak. Istarska je policija objavila detalje kako je došlo do prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak automobilom Fiat, pulskih registarskih oznaka izvan naselja Matkići započeo pretjecati teretni automobil iz Pule kojim je upravljao 36-godišnjak.

Vozač Fiata je pri pretjecanju kotačem automobila udario u rubnjak i izgubio nadzor nad automobilom. Sletio je s kolnika i udario u prometni znak, a potom u i stablo. Vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Županijska cesta 5077 na kojoj se nesreća dogodila bila je zatvorena za sav promet na relaciji Žminj-Cere od 22 do 00:30.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene