Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Prometna nesreća u Požegi: Probio ogradu pa završio u krugu zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osječkoj ulici u Požegi došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila. Jedna osoba je prevezena u bolnicu.

Iza 10 sati došlo je do prometne nesreće u Osječkoj ulici u Požegi u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, BMW austrijskih registarskih oznaka i Golf požeških registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Do prometne nesreće je došlo zbog nepropisnog pretjecanja, a prema svemu sudeći i brzine kretanja, javlja Požega.eu.

Navode kako su se oba vozila kretala iz pravca Požege prema Jakšiću, te kako je i jedno i drugo vozilo započelo s radnjom pretjecanja.

BMW je završio u krugu Kaznionice u Požegi, a prethodno je desnom stranom udario u prednju lijevu stranu Golf-a, odbivši se u betonske stupce i prometne znakove, nakon čega je probio žičanu ogradu.

Jedna osoba je prevezena u požešku bolnicu. Nije poznato o kakvim se ozljedama radi.

Od siline udarca BMW-u je otpao kotač, a na mjestu nesreće razbacani su znakovi i dijelovi automobila. U tijeku je očevid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene