Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIZ OGRANIČENJA

Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, HAK upozorava vozače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici na 30. kilometru, između čvorova Jakuševec i Kosnica u smjeru Lipovca, vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat, upozoravaju u petak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Pročitajte i ovo Paraglajder, Ilustracija Strašno Tragična smrt djevojke, željela je pobijediti strah od letenja: Skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Jak vjetar usporava promet i na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, no obje autoceste otvorene su za sve skupine vozila.

Ponegdje u unutrašnjosti ima magle. Vozače HAK upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog izvanrednog događaja u kolodvoru Hrvatski Leskovac do okončanja policijskog očevida prekinut je željeznički promet na relaciji Hrvatski Leskovac – Zdenčina, a putnike prevoze autobusi.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene