Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli ga u Osijeku

Strava na Peščenici: Izudarao majku svoje djece i strpao ju u prtljažnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je o događaju na zagrebačkoj Peščenici. Muškarac (39) u četvrtak oko 17:20 po dogovoru s 26-godišnjakinjom došao je po njihovu zajedničku djecu. Nakon toga joj je tvrdim predmetom koji se nalazio u vrećici nanio više udaraca po glavi.

Muškarac je potom ženu ugurao u prtljažnik osobnog automobila marke Škoda Superb, zagrebačkih registarskih oznaka. Oštećenoj su u pomoć priskočili građani koji su vidjeli cijeli događaj, od kojih je jedna osoba maloljetna, a dvije punoljetne, priopćila je Zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija Dovršeno istraživanje Utvrđen identitet napadača na maloljetnike u Vinkovcima: Riječ je o petorici mladića, dvojica su maloljetni

Oni su zajednički 39-godišnjaka odgurnuli od automobila i ženi omogućili da pobjegne u obližnju zgradu. Nakon toga 39-godišnjak se, zajedno s dvoje djece koja su se nalazila u vozilu, odvezao.

Liječnička pomoć ženi pružena je u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Oko ponoći policajci su napadača pronašli na području Osijeka, priopćila je policija.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene