Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠIO OČEVID U NAŠICAMA

Djevojka ubijena hladnim oružjem: Muškarac se bacio s nadvožnjaka, preživio je s teškim ozljedama

Očevidom koji je tijekom dana proveden u Našicama utvrđeno je da je 20-godišnja djevojka, čije je beživotno tijelo pronađeno u subotu poslije ponoći, usmrćena hladnim oružjem.

Očevid je pokazao da je nesretna 20-godišnja djevojka ubijena hladnim oružjem, a očevid su obavili zamjenik osječkog Županijskog državnog odvjetnika, u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Muškarac je hospitaliziran Novi slučaj femicida, u Tuzli muž ubio ženu Amra Kahrimanović femicid u Tuzli Policajac u ženu ispalio 16 metaka jer je tražila da ode iz kafića: O njihovom odnosu oglasila se obitelj

Mrtva djevojka pronađena je u Našicama neposredno poslije ponoći, a 24-godišnjak, kojega se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom je naknadno, kako se neslužbeno doznaje, pokušao samoubojstvo skokom s nadvožnjaka pa je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u našičku Opću županijsku bolnicu i pod nadzorom je policije.

Iz našičke bolnice izvijestili su da je 24-godišnjak zaprimljen zbog zadobivenih ozljeda, među kojima su prijelomi kostiju zdjelice i potkoljenice, ali je stabilno i izvan životne opasnosti.

U policiji nisu željeli komentirati neslužbene informacije i medijske napise da je 20-godišnju djevojku usmrtio bivši mladić, već navode kako provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti tog tragičnog događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene