Obavijesti Video Pretražite Navigacija
očevid je u tijeku

Pokušali opljačkati bankomat u Zaprešiću pa izazvali eksploziju i požar: Buktinja progutala trgovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija potvrdila nam je da je noćas u Zaprešiću odjeknula eksplozija oko 1:30 te je oštećen bankomat koji se nalazio u sklopu trgovine u kojoj je nakon toga planuo požar.

Požar trgovine u Prigorju Brdovečkom u Zagrebačkoj ulici ugasili su zaprešićki vatrogasci uz pomoć kolega iz lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava. Požar su zatekli u razbuktalom stanju, a na fotografijama koje je objavio DVD Zdenci Brdovečki može se vidjeti plamen koji ispunjava cijeli objekt. Srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a policija na terenu obavlja očevid.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sadrži mikrotoksine Iz trgovina se povlači brašno: "Vratite ga u najbližu poslovnicu" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

"Noćas smo sa 6 vatrogasaca izašli na intervenciju požara objekta u Prigorje Brdovečko. Dolaskom smo zatekli požar u razbuktaloj fazi koji su kolege iz središnje postrojbe već počeli gasiti. Uz nas i kolege iz središnje postrojbe na intervenciji su sudjelovali i kolege iz DVD-a Brdovec i DVD-a Marija Gorica", objavili su vatrogasci DVD-a Zdenci Brdovečki na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene