Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Očevid u tijeku

U stravičnoj nesreći u Zagrebu na mjestu poginuli biciklist i motorist: "Čuo se strašan udar, poput eksplozije"

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 8:48 sati dogodila na Zagrebačkoj aveniji smrtno su stradali motociklist i biciklist.

Nesreća se dogodila u Zagrebačkoj aveniji, na potezu od Ulice hrvatskog sokola do Rudeške ceste. Oba vozača preminula su na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Zbog policijskog očevida koji traje, promet Zagrebačkom avenijom u smjeru zapada obustavljen je u svim trakama, dok je u smjeru istoka obustavljen promet jednim trakom te se odvija okolnim ulicama.

Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV, nalazi se na mjestu tragične nesreće.. Iz razgovora sa svjedocima doznao je da je mlađi muškarac na motociklu je naletio na starijeg biciklista.

Stanari obližnjih zgrada koji su odmah istrčali na ulicu govore kako se čuo strašan udar, poput eksplozije. Svjedoče da je tijelo biciklista u stravičnom srazu doslovno prepolovljeno, dok je motor od mjesta udara odletio najmanje 200 metara.

Česte nesreće na tom mjestu

Jedna od svjedokinja nesreće opisala je stravičan prizor.

"To je bilo užasno… Tu je ležao i samo odjednom su vrane došle. To znači da je izdahnuo čovjek", kazala je stanarka obližnje zgrade dodajući kako se i inače baš na tom semaforu događa puno prometnih nesreća. Pisala je policiji i nakon njezinog apela dvije godine nije bilo nezgoda.

"Ovo je prva", dodaje.

Drugi stanar također svjedoči o užasnom prizoru.

"Strašno je ruknulo, jedno tijelo je ležalo tu, a drugog nismo mogli ni vidjeti, još se zabio u neki auto", kazao je. 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene