Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnose kaznenu prijavu

Pao "ratar" u Sesvetama: Policija u obiteljskoj kući pronašla tri improvizirana laboratorija i 18 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u obiteljskoj kući u Sesvetama pronašla tri improviziranih laboratorija i gotovo 18 kilograma marihuane.

Policija je istragom utvrdila da je 45-godišnjak u obiteljskoj kući na području Sesveta improvizirao laboratorij s uvjetima za umjetan uzgoj marihuane. Biljke je sadio, potom sušio, usitnjavao, prepakiravao i dalje preprodavao.

Sve navedeno potvrđeno je obavljenom pretragom kuće u Sesvetama. Pronađena su tri improvizirana laboratorija za umjetni uzgoj bilja u kojima je bilo zasađeno ukupno trideset stabljika marihuane visine od 5 do 100 cm.

Pronađeno je i ukupno 489 grama marihuane pakirane u dvije plastične vrećice i jednu staklenku, 17,572 kilograma suhog lišća i grana marihuane pakirano u devet plastičnih vreća.

Policija je u pretrazi pronašla i tri ručno motane cigarete ispunjene s marihuanom, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, uređaje za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka.

Pročitajte i ovo Bomba podmetnuta pod automobil - ilustracija - 3 Nije se aktivirala Porsche odvezao na servis pa mu u podvozju našli autobombu: Policija prijavila dvojicu napadača koji su je postavili

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Prometna nesreća u Velikoj Gorici: Sletio autom s ceste i poginuo

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 45-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene