Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen u utorak

Na ispitivanje priveden i trećeosumnjičeni za pokušaj iznude zaprešićkog poduzetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na ispitivanje na državno odvjetništvo u Karlovcu privela D.P., trećeg osumnjičenog za pokušaj iznude zaprešičkog poduzetnika.

Na ispitivanje u državno odvjetništvo u Karlovcu je priveden i trećeosumnjičeni za pokušaj iznude D.P.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokušaj iznude Policija objavila nove detalje: Kaznene prijave za specijalca iz Lučkog i bivšu zvijezdu TV serije Slika nije dostupna Istraga u tijeku Kriminalisti u ATJ Lučkom, pretražena soba i ormarić specijalca uhićenog zbog pokušaja iznude

On je uhićen u utorak. Povezuje se s pokušajem iznude nad zaprešićkim poduzetnikom M.D. No, za sada je nepoznata njegova uloga u tom kaznenom djelu.

Prijavljeni su još i bivši policajac i zvijezda TV serije Leon Lučić i pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko A.V.

Podsjetimo, Leon Lučić, bivši policajac i zvijezda TV serije i specijalac, pripadnik ATJ Lučko, od zaprešićkog poduzetnika pokušali su iznuditi 100.000 eura. Poduzetnik je sve prijavio policiji. Iznuđivači i poduzetnik, s kojim je bio MMA borac, potukli su se.

Tijekom poslijepodneva na ispitivanje je priveden i Leon Lučić. Leon Lučić priveden je u četvrtak na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Tijekom privođenja vrijeđao je i pljuvao po okupljenim novinarima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene