Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila video

Htjeli preko granice sa 73 paketa marihuane, spriječio ih policijski pas Lily

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak poslijepodne na graničnom prijelazu Karasovići stigao je automobil sa dvojicom državljanina Srbije.

"Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se na krijumčarenje opijata pri čemu je na prisutnost droge u vozilu reagirao i službeni policijski pas za detekciju droga Lily zbog čega je od nadležnog odvjetništva i suca istrage zatražen nalog za pretragu vozila", stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Policija i carinici u autu su našli 36 kilograma i još 350 g marihuane. Droga je bila parkirana u 73 paketa, a pronađena je u posebno izrađenom prostoru ispod sjedala vozača i suvozača. Policija je zaključila i kako su na vozilu neodgovarajuće registarske pločice.

!Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, kao i kazneno djelo krivotvorenja isprava, dvojica srpskih državljana će tijekom današnjeg dana, uz kaznene prijave, biti predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske", kažu u policiji.

Dubrovačka policija u suradnji s USKOK-om i PNUSKOK-om, prije nekoliko dana osujetila je pokušaj šverca kokainom u luci Ploče. U kontejneru su našli 73 kilograma. Sličnu akciju imali su i u siječnju.

"Uhićeno je i kazneno prijavljeno ukupno sedam osoba za koje se osnovano sumnja da su navedeni kokain naručili s ciljem njegove dalje distribucije unutar Hrvatske i susjednih zemalja. U sklopu ove dvije akcije spriječeno je krijumčarenje 219 kg kokaina, a pronađeno je i zaplijenjeno 98 kg kokaina", naveli su. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene