Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA NESREĆA

Tragedija u Makedoniji: Na djevojčicu (13) iz Zagreba pao gol, preminula u bolnici zbog teških ozljeda glave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica (13) igrala se na igralištu u makedonskom gradu Kumanovo. Na nju je pao gol i udario je u sljepoočnicu.

Makedonska policija izvijestila je da se nesreća dogodila 14. kolovoza poslijepodne. Djevojčicu su odmah prevezli u bolnicu, no nije joj bilo spasa. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna policija uhitila vozača FOTO Strašna nesreća u Zemunu: Autobusom uletio u park pa pobjegao, ozlijeđena i djeca Škola bez dvorane (Foto: Dnevnik.hr) - 3 U BABINOJ GREDI Treba li neko dijete stradati da se problem riješi? U ovoj maloj općini obećanja slušaju već godinama

"Preminula je od teških ozljeda glave. Tijelo je predano obitelji", objavila je policija, prenosi Nova Makedonija

24sata pišu kako je obitelj djevojčice u Makedoniji bila u poslanju, u sklopu katoličke misije ‘missio ad gentes’. To su obitelji koje su ostavile svoja trajna prebivališta te otišle u poslanje podizati Kristovu Crkvu.

"Bila je veselo i zaigrano dijete. Vješala se po golu iza sportske dvorane Sokolana, koji nije bio učvršćen, i u jednom trenutku je pala jer je gol bio nestabilan. Pao je na nju i stativa ju je, dijelom koji ima željezne nabore za stavljanje mreže, udarila u sljepoočnicu. Hitna pomoć je došla zaista vrlo brzo, u nekih četiri minute. Prevezli su je u bolnicu, no tad je izdahnula", za 24sata rekao je don Davor Topić, skopski svećenik, koji je cijelo vrijeme uz obitelj. Dodao je da su s njom na igralištu bili njen otac i dva brata blizanca. 

Djevojčicu će pokopati na zagrebačkom Mirogoju. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene