Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Strava u Sukošanu kod Zadra

Pomahnitali muškarac hladnim oružjem ubio dvije žene i mladića, policija pronašla i tijelo osumnjičenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz PU zadarske rekli su kako su dojavu o ovom događaju primili u 12:56 sati, no čini se kako je do ubojstva došlo u 7 sati ujutro. Policija je potvrdila da su pronađena tri tijela s tragovima nasilne smrti, te da je četvrto tijelo, muške osobe koju se dovodi u vezu s ubojstvima, pronađeno u polju. Nije službeno potvrđenoa, ali pretpostavlja se da je osumnjičeni za trostruko ubojstvo oduzeo sebi život.

U Sukošanu kod Zadra u nedjelju poslije podne muškarac je hladnim oružjem ubio dvije ženske osobe i mladića. Po neslužbenim informacijama, muškarac je oduzeo život svojoj sestri i njenom sinu te još jednoj ženskoj osobi, najvjerojatnije sestrinoj svekrvi, koja je s njima živjela u kućanstvu.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Policija je tragala za muškarcem, ali je oko 15 sati pronađeno muško tijelo u polju nedaleko od mjesta trostrukog ubojstva. Radi se o muškarcu kojeg policija dovodi u vezu s počinjenjem trostrukog ubojstva.

Iz PU zadarske rekli su nam kako su dojavu o ovom događaju primili u 12.56 sati. Glasnogovornica PU zadarske potvrdila nam je da su pronađena tri tijela s tragovima nasilne smrti.

Neslužbeno se, od mještana, doznaje kako je u obitelji bilo imovinsko-pravnih razmirica, ali muškarac kojeg se dovodi u vezu s počinjenim ubojstvima nije poznat kao nasilna, niti problematična osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene