Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušaj ubojstva

Muškarac koji je metalnom šipkom brutalno pretukao 62-godišnju susjedu otprije poznat policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (53) koji je u Medulinu metalnom šipkom teško ozlijedio 62-godišnju susjedu otprije je poznat policiji, potvrđeno je za DNEVNIK.hr.

Uhićeni 53-godišnjak, kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva nakon što je u petak u Medulinu teško ozlijedio 62-godišnju ženu, otprije je poznat policiji.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Iz policije su nam potvrdili da je protiv njega 2003. godine podnesena kaznena prijava zbog prijetnji. Osim toga, muškarac je i tri puta ''sankcioniran zbog prekršaja iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji''. 

Žena, koju je prije dva dana pretukao metalnom šipkom, nakon napada je prevezena u pulsku bolnicu, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene