Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavi Badnjak

Nasrnuo na prijatelja razbijenom čašom: Doznajemo detalje obračuna u centru Zagreba u kojem je ozlijeđen muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Zagreba, u Ilici 16 u blizini hotela Heritage, obračunala su se dvojica muškarca. Jedan je posegnuo za razbijenom čašom te ozlijedio drugoga. Ozlijeđeni je završio u bolnici, a napadač na policiji.

U neposrednoj blizini hotela Timeout Heritage na sam Badnjak u jutarnjim satima sukobila su se dva muškarca, a u obračunu je jedan zadobio ozljede zbog kojih je prevezen u bolnicu. 

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Policija je privela drugog muškarca, no više detalja o samom događaju nisu htjeli iznositi. Potvrdili su nam da je ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a da je osumnjičeni za napad priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. 

Kako DNEVNIK.hr doznaje u hotelu Timeout Heritage, riječ je o sukobu dvojice prijatelja koji su njihovi gosti. Jedan od muškaraca posegnuo je za staklenom čašom, razbio ju i porezao drugoga. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene