Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Jadranskoj magistrali

Tragedija kod Makarske: U stravičnom sudaru poginula žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru dvaju automobila u srijedu ujutro u Vepricu kod Makarske poginula je ženska je osoba, izvijestila je splitska policija.

Prometna nesreća se dogodila u 9:37 na državnoj cesti D8 (Jadranska magistrala) u Vepricu, nadomak Makarske.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Proglašen krivim Kaos na prometnoj cesti: Vozio u suprotnom smjeru pa skrivio nesreću s 2,42 promila u krvi

Ženska je osoba poginula u sudaru dvaju osobnih automobila, Daewooa i Suzukija stranih tablica. Zbog nesreće promet se odvija jednim kolničkim trakom, a na mjestu nesreće osim policije je i državno odvjetništvo koje obavlja očevid.

Na terenu je i Hitna pomoć, a intervenirali su i vatrogasci. Čini se kako je vozačica izletjela kroz vjetrobransko staklo prilikom frontalnog sudara. Prednji dio automobila vozačice u potpunosti je smrskan. (MT/Hina)

Aktualno Boban radi na Modrićevu transferu u Milan: Hoće li Luka napustiti Real? Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Foto: Afp Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Foto: Afp Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) Foto: Afp Modrić i suigrač u šoku nakon ispadanja (Foto: AFP) Modrić i suigrač u šoku nakon ispadanja (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Luka Modrić i Frenkie de Jong (Foto: AFP) Nogomet Boban radi na Modrićevu transferu u Milan: Hoće li Luka napustiti Real? 1/5 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene