Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula, 4 ozlijeđene

Strava u Labinu: Pijana vozačica koja je autom uletjela u kafić ispitana u ŽDO-u, u ponedjeljak ide pred istražnog suca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica (28) koja je izazvala strašnu prometnu nesreću u Labinu tako što se u pijanom stanju za volanom zabila u kafić, pri čemu je pet osoba ozlijeđeno, jedna od kojih je i preminula zbog težine ozljeda, dovedena je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Puli. U ponedjeljak će biti izvedena pred suca istrage koji će odlučiti hoće li u istražni zatvor.

Jedna je osoba smrtno stradala dok ih je četvero ozlijeđeno u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći na nedjelju u Labinu kada je osobni automobil sletio s ceste i uletio u ugostiteljski objekt, izvijestila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Vozačicu je policija uhitila, nad njom provela kriminalističko istraživanje, a u nedjelju navečer odvedena je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo. U ponedjeljak ujutro pojavit će se i istražnim sucem, doznajemo iz PU istarske.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila u subotu u 23:46 sati. Osobni automobil kojim je upravljala 28-godišnja vozačica je uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste te uletio u prostor ugostiteljskog objekta "Rock caffe" u ulici Zelenice 16.

Policija je priopćila da je 28-godišnjakinja za volanom bila pod utjecajem alkohola od 1.37 promila. Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, 28-godišnja vozačica je ranije u nedjelju uhićena te se nad njom provelokriminalističko istraživanje.

"Dolaskom do raskrižja s Ulicom Matije Vlačića, vozačica je zbog neprilagođene brzine kretanja udarila u desni nogostup, a potom je prešla preko obje prometne trake, popela se na nogostup s lijeve strane te je prednjim dijelom vozila probila metalnu konstrukciju zatvorene terase ugostiteljskog objekta i udarila u grupu posjetitelja", priopćeno je iz PU istarske.

Preminuo 34-godišnji muškarac

Zbog zadobivenih ozljeda, liječnička pomoć pružena je trojici muškarca i dvjema ženama. U 1.05 sati policija je zaprimila obavijest hitne medicinske pomoći da je zbog zadobivenih ozljeda preminuo 34-godišnji muškarac. Njegovo tijelo prevezeno je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije.

U riječkoj bolnici utvrđeno je kako su 32-godišnjakinja i 31-godišnjak teže ozlijeđeni, dok je u pulskoj bolnici liječnička pomoć pružena 27-godišnjakinji i 29-godišnjaku koji su lakše ozlijeđeni. Preminuli muškarac bio je među gostima na terasi kafića.

Većina gostiju, na čelu s vlasnikom i osobljem caffe bara bila je prisebna pa su, do dolaska Hitne pomoći, odmah priskočili ozlijeđenima, izvukli automobil i počistili porazbacan inventar kako bi olakšali pristup djelatnicima Hitne pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene