Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo na obdukciji

Policija objavila detalje ubojstva njemačke državljanke na Krku: Priveli muškarca (46)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila nove detalje stravičnog ubojstva na Krku.

Policija je jučer u Krku u apartmanu pronašla tijelo mrtve žene. Prema nalogu zamjenice ŽDO-a, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.

Policijski službenici Policijske postaje Krk, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, provode kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Naime, jučer oko 19:45 policija je zaprimila dojavu te je postupala u gradu Krku, gdje je u apartmanu, u vlasništvu njemačke državljanke, pronašla tijelo mrtve žene. Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika, utvrđeno je da je riječ o 47-godišnjoj njemačkoj državljanki.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Prema nalogu zamjenice ŽDO-a tijelo žene prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.

U vezu s tim nesretnim događajem dovodi se 46-godišnji njemački državljanin koji je sinoć uhićen i priveden u Policijsku postaju Krk i nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti događaja.

U utorak navečer u gradu Krku pronađeno je beživotno tijelo žene, strane državljanke. Policija je potvrdila da je riječ o ubojstvu. Susjede su navodno alarmirale spuštene rolete stana u kojem je pronađeno tijelo nesretne žene. Nitko je nije vidio tri dana, ali se iz stana tijekom vikenda čula vika.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene