Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljene fotografije

Pao "ratar" kod Zagreba: Policija u obiteljskoj kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u kući 39-godišnjaka u naselju Plešivici, nedaleko od Zagreba, pronašla je 22 stabljike marihuane. Nad 39-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje.

39-godišnjak je u obiteljskoj kući u Plešivici kod Zagreba uzgajao marihuanu. Činio je to uz pomoć lampi, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka.

Na taj je način stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja. Sadio je konoplju marihuanu koju je nakon sazrijevanja sušio, usitnjavao, prerađivao i prepakiravao. Pripremljenu drogu je preprodavao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije ga željela otvoriti Policija o uhićenju vlasnice kafića kod Imotskog: "Željela u postaju otići u pidžami"

Policija je obavila pretragu kuće u Plešivici. Pronađene su dvadeset i dvije stabljike marihuane visine od 100 do 150 cm, jedna sasušena stabljika marihuana visine 50 cm i 18,5 grama marihuane pakirane u jednoj plastičnoj vrećici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Drama u Novom Zagrebu, čuo se pucanj: Policija na terenu, ozlijeđen muškarac

39-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene