Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Detalji strašnog ubojstva kod Vukovara

Shrvana majka ubijene žene (46): "Čudovište je ubilo moje dijete. Dvaput ju je ubo nožem i bacio u go*na!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Vukovara je pronađeno mrtvo tijelo žene za koju je vukovarsko-srijemska policija utvrdila da je ubijena, a o rezultatima opsežnog kriminalističkog istraživanja koje je dovelo do saznanja o ubojstvu i nestaloj osobi izvijestit će u petak na konferenciji za novinare u Vinkovcima.

Iako policija u četvrtak nije davala nikakve informacije vezane za ovaj slučaj, neslužbeno se doznaje kako je riječ o ženi nestaloj na području Vukovara, staroj 46 godina, za kojom se traga već više od četiri mjeseca.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Istraga u Vukovaru Lažna dojava o eksplozivnoj napravi u srednjoj školi: Učenici evakuirani, nastave nema ni sutra Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti''

Tijelo žene, prema istim neslužbenim izvorima, pronađeno je jučer odbačeno u septičku jamu obiteljske kuće u Petrovcima, selu nedaleko od Vukovara, u kojoj je živjela sa suprugom.

Motivi ubojstva zasad nisu poznati, a suprug ubijene žene priveden je u okviru policijske istrage.

Javnost je prvi put čula za nestanak 46-godišnjakinje na društvenim mrežama, a potragu za njom pokrenuo je njezin sin iz prvoga braka.

"Čudovište je ubilo moje dijete..."

Majka ubijene žene progovorila je o odnosu između zeta i njezine kćeri.

"Čudovište je ubilo moje dijete i unesrećilo cijelu našu obitelj na čelu s četvero moje unučadi, mojih anđela. Kćer mi je dva puta ubo nožem i bacio u go*na! Dao je do znanja da je majka njegove djece smeće!" kaže za Jutarnji list majka ubijene žene.

Tvrdi da je njezin zet sve unaprijed smislio i obitelji se smijao u lice dok su oni tragali za njezinom nestalom kćeri. Tvrdi da je zet i obavijestio policiju da mu se supruga javila, da je dobro i da će se brzo vratiti kući.

"Ja sam nijema. Isprazna od očaja. Pokapam dijete umjesto da je ono pokopalo mene. Suprug i ja smo stari i bolesni. Prije osam je dana zet, kojeg već dulje vrijeme smatram totalnim luđakom, došao do mene i muža u posjet. Grlio nas je i ljubio i naslikavao se s unučicom. Mislili smo da ga je samo prebacio PTSP... Da bi mi danas jedan od unuka rekao kako ga je jedan od mještana Petrovaca pitao: 'Što vam se događa u dvorištu i što vam to policija vadi van?' Protrnula sam, a brzo je stigla katastrofalna vijest", priča majka ubijene 46-godišnjakinje.

Rekla je i da joj se kći ranije povjerila i požalila na supruga te da je vjerovala da joj želi i nauditi.

"Da se njihov odnos zakomplicirao i da ju je počeo mrziti iz dna duše, pokazuje i činjenica da je zet moju kćer lani u 11. mjesecu prijavio da ga je napala nožem i htjela ubiti. Iako je unuk tu večer s njima bio u kući i rekao da ono što opisuje tata nije bilo tako. Kćer mi je osuđena na sudu i dobila je čak i zabranu prilaska. Na kraju je zet priznao da lagao, da mu je tako došlo", kaže ožalošćena majka.

Mještani Petrovaca kažu pak da je riječ o obitelji koja je bila povučena i slabo je komunicirala sa susjedima.

Jedna od susjeda za Jutarnji supruga ubijene žene opisuje kao ljubomornog i izuzetno strogog oca, zbog čega je troje starije djece i otišlo od kuće čim su odrasli.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene